De Zell

Op zoek naar de perfecte allround-fiets is er geen ontkomen aan de Zell. Zonder compromis in harmonie met de natuur de elementen beleven en de snelheid voelen. Overal, op ieder moment.

De Zell is leverbaar als de Zell CC, een cross-country mtb, en als de Zell GT, grand tour: de stadsvariant met extra’s als bagagedrager, verlichting en spatborden.

Twee varianten voor ieder terrein

Zell GT

DE ZELL GT

25-45 KM/H
Zell CC

DE ZELL CC

25-45 KM/H

DE SYNTHESE UIT KRACHT EN ELEGANTIE

Eerst ontspannen naar het werk, je hoofd lekker leegtrappen op weg naar huis en in het weekend zware beklimmingen en steile afdalingen in de bergen. De Zell is gemaakt om alles mogelijk te maken. De overtuigende all-rounder combineert tientallen jaren ervaring en carbonexpertise van M1-Sporttechnik met slimme, geïntegreerde technologie. De krachtige en uniek stille Brose-motor met 90 Nm koppel overwint de Zell ook de steilste beklimmingen. In de stad overtuigt de soepel lopende hardtail door zijn slanke, elegante lijnvoering met geïntegreerde batterij. En zonder compromissen bij de uitvoering. Met 250 W vermogen en 90 Nm koppel katapulteert de Zell zich duidelijk naar de hogere klasse de van de huidige e-bikes.

Specificaties

FRAME GROOTTE: M (45 cm), L (50 cm)
KLEUREN: carbon/antraciet
FRAME: M1 High Modulus Carbon Fiber, ZELL
VORK: FOX Float 34/130 mm
MOTOR: Brose 250 W
ACCU: BMZ 10S4P, 497 Wh, 13,8Ah
STUURSET: Tangle IS245ta
ACHTERDERAILLEUR: Shimano XT ShadowPlus, 10x
SHIFTERS: Shimano XT RapidFire, 10x
REMMEN: Magura MT4/MT5
REMSCHIJVEN: 203 mm aan de voorzijde en 180 mm aan de achterkant
CASSETTE: Shimano XT 10x, 11-36
NAVEN: DT-Swiss H1900 Spline
VELGEN: DT-Swiss H1900, 27.5″
BANDEN: Schwalbe SuperMoto 27.5 × 2.4″ of SmartSam 27.5 × 2.6″
KETTINGBLAD: FSA MegaTooth, 42t
STUURPEN: M1 Aluminium, 8°, 90, 100 of 110 mm
STUURBUIS: M1 Aluminium Low Riser, 31,8 mm, 760 mm
ZADELPEN: M1 Aluminium, 31,6 x 350 mm
PEDALEN: VP501, platform

OPTIONELE UPGRADES: Reverse stuur, stuurpen en zadelpen, FSA carbon stuur, carbon stuurpen, carbon zadelpen, verschillende Ergon-handgrepen, verschillende zadels, Shimano klikpedalen M324 of M520, KindShock telescopische zadelpen, Hebie Zijstandaard, Zefal of SKS spatbordset, LED-batterijset IXON Core / IXXI, Crank Brothers IODINE 2 wielset, en nog veel meer…

Bobby Root op de M1 ZELL in Kärnten

KWALITEIT uit de EERSTE HAND

M1-Sporttechnik produceert de ZELL op haar hoofdkantoor in Weyarn in het zuidoosten van München per stuk in afzonderlijke opdracht. Omdat kwaliteit geen compromissen accepteert. Zowel de S-Pedelec met ondersteuning tot 45 km/h als de Pedelec met trapondersteuning tot 25 km/u worden lokaal gefabriceerd en getest. “Gefabriceerd in Duitsland” zoals het zou moeten zijn. Omdat we denken dat de hand die de montage doet zo dicht mogelijk moet werken bij het hoofd dat het ontwerp heeft gemaakt.

We adviseren u graag

Het is het beste om de ZELL live te ervaren. Op het zadel.
Maak nu een afspraak voor een proefrit. We kijken uit naar uw aanvraag!

Maak een proefrit