EENZAME WOLF OF FEESTBEEST?

Allebei.

Sommigen willen een berg alleen op nauwelijks opgenomen paden ontdekken. Anderen houden ervan om ervaringen live met vrienden te delen. Maar ongeacht de navigatie, het delen of andere functies – de boordcomputer vormt de basis voor alles als een uitgebreid controlecentrum. Vanaf de stuurhandgreep heb je gemakkelijk de controle bij de hand. Het display toont alle belangrijke standaardgegevens zoals snelheid, laadtoestand, niveau van ondersteuning of afstand. Bovendien dient het als een interface naar de smartphone en ontsluit het talloze andere applicaties. Connectiviteit – dat is echte mobiliteit voor de smartphone.

TECHNOLOGIE

Tijdens het biken klopt het hart graag sneller. Hoe snel precies? Meet het gewoon met een borstsensor. Uw e-bike wordt zo een fitnessapparaat dat niet alleen zijn eigen, maar ook uw prestaties toont.

En ‘connectiviteit’ biedt veel meer. Het verbindt je met de wereld. GPS-navigatie, routes downloaden en delen met vrienden? Verbind eenvoudig de boordcomputer via Bluetooth met uw smartphone. Op deze manier kunt u gemakkelijk de navigatiefuncties op uw smartphone gebruiken.

Of laat je afdrijven. Met de datalogger kunt u uw routes opnemen en opnieuw beleven via de app. Uw verzamelde routegegevens kunnen worden opgeslagen op USB-apparaten, bekeken op een pc of mobiele telefoon en gedeeld met vrienden. En om onderweg niets te missen ontvangt u meteen een melding wanneer u gebeld wordt of een bericht ontvangt.

Met ‘Connectivity’ houd je al het belangrijke in het oog: voor, na, maar vooral tijdens je e-bike-ervaring. Momenteel worden de modellen Spitzing, Spitzing PLUS en Schwabing geleverd met het Kingmeter “SW-LCD” display.

Specificaties

  • 3,2″ TFT-kleurendisplay met transflectief display: gemakkelijk te lezen, zelfs in de volle zon.
  • USB A-poort voor service en opladen van USB-apparaten tot 5V / 1A
  • Bluetooth 4.0
  • Weergave van oproepen / smartphone-integratie
  • Goede bescherming tegen trillingen en bescherming tegen vocht en stof
  • Omgevingslichtsensor en licht automatisch inschakelen