De snelste en sterkste
Duitse e-bike ter wereld

Beterbike.nl is de Nederlandse importeur van de M1 Sporttechnik e-bike.
De snelste en sterkste Duitse e-bike ter wereld!

showroom

Nieuw: de ERZBERG

De ERZBERG is de nieuwste vertegenwoordiger van de all-mountain-klasse. Als geen andere e-bike is hij gemaakt voor alle uitdagingen op ruw terrein, maar ook voor dagelijks woon-werkverkeer op elk terrein. Zelfs op het eerste gezicht is het een bron van enthousiasme met zijn carbon frame.

Het duidelijke, strakke fietsontwerp is vanuit elke hoek aantrekkelijk. Dit komt niet alleen door de perfecte integratie van de motor, maar vooral door de bekende carbon frametechnologie in het innovatieve, gewichtsbesparende split-tube design. Dit laatste belooft een optimale wegligging in alle situaties en maakt in combinatie met de volledige vering zowel comfortabel cruisen als radicale afdalingen mogelijk.

Verkrijgbaar in de edities Cross-Country (CC), Grand Tour (GT) en een speciaal getunede Bobby Root Edition!

Ontdek de ERZBERG

DE SPITZING EVOLUTION BOBBY ROOT EDITION

Bobby Root is een waaghals die het uiterste van zijn fietsen vergt. Zo weet hij precies wat er bij een fiets hoort en wat niet. Als M1-merkambassadeur en distributeur in de VS is Bobby een ​​onmisbare inspiratiebron voor de ontwikkeling van onze baanbrekende, carbon e-bikes van de volgende generatie. En tegelijkertijd is hij de sterkste fietstester die je je kunt voorstellen.

Ontdek de SPITZING EVO BOBBY ROOT EDITION

Nieuw: de STERZING EVOLUTION

De nieuwe STERZING EVOLUTION heeft een carbon frame in een puristisch ‘split tube’-design, wat resulteert in een aanzienlijke gewichtsbesparing en grotere stijfheid. Bovendien is de verwijderbare batterij volledig geïntegreerd, waardoor de STERZING EVOLUTION er nog beter uitziet dan voorheen!

Ontdek de STERZING EVOLUTION

De Spitzing EVOLUTION

Ontdek deze nieuwe krachtpatser in onze stal. Geëvolueerd uit de Spitzing en de Spitzing PLUS. Lichter, sterker, zuiniger en met dikkere banden. Alles leidt tot meer fun tijdens het klimmen én dalen!

Ontdek de SPITZING EVOLUTION
Detail motor

Snelheden

Van ieder model zijn er verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het vermogen van de gekozen motor kan uw snelheid ondersteund worden tot 25, 45 of zelfs meer dan 75 km per uur.

Pedelec 25 km/h
S-Pedelec 45 km/h
R-Pedelec 75 km/h

Proefrit

De enige échte manier om deze waanzinnige e-bikes te kunnen beoordelen is om er zelf mee weg te rijden. Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefrit!

  Aanmeldformulier Joyride

  Maak met mij een afspraak voor een proefrit.

  Aantal personen:

  Hartelijk dank voor uw aanmelding.
  Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanmelding.

  Team Beterbike