100% ENERGIE

De berg of ik? Voor elke mountainbiker is er een limiet. Het punt waarop hij niet verder lijkt te kunnen gaan. We kunnen deze limieten niet opheffen, maar we kunnen ze wel verleggen. De SPITZING verlegt de grenzen van het mountainbiken en maakt zelfs snelle ritten mogelijk, waar je voorheen bijna stil stond. Geen compromissen meer: ​​geniet van 100% natuur en 100% rijplezier. Dit wordt verzekerd door de revolutionaire Cleanmobile-aandrijving met een krachtig koppel van 120 Nm. Een topprestatie – exclusief geïntroduceerd door M1.

TECHNOLOGIE

Tijdens het biken klopt het hart graag sneller. Hoe snel precies? Meet het gewoon met een borstsensor. Uw e-bike wordt zo een fitnessapparaat dat niet alleen zijn eigen, maar ook uw prestaties toont.

En ‘connectiviteit’ biedt veel meer. Het verbindt je met de wereld. GPS-navigatie, routes downloaden en delen met vrienden? Verbind eenvoudig de boordcomputer via Bluetooth met uw smartphone. Op deze manier kunt u gemakkelijk de navigatiefuncties op uw smartphone gebruiken.

Of laat je afdrijven. Met de datalogger kunt u uw routes opnemen en opnieuw beleven via de app. Uw verzamelde routegegevens kunnen worden opgeslagen op USB-apparaten, bekeken op een pc of mobiele telefoon en gedeeld met vrienden. En om onderweg niets te missen ontvangt u meteen een melding wanneer u gebeld wordt of een bericht ontvangt.

Met ‘Connectivity’ houd je al het belangrijke in het oog: voor, na, maar vooral tijdens je e-bike-ervaring.

Overigens is de boordcomputer beschikbaar als update voor elke SPITZING en SCHWABING (achterwaarts compatibel, d.w.z. dat de boordcomputers van vandaag via plug-and-play kunnen worden vervangen door de nieuwe, gekleurde).

Specificaties

  • 84-cel batterij
  • 48V-systeem
  • 880Wh / 18.3Ah, optioneel uitbreidbaar tot 1100Wh
  • 250W, 500W of 850W nominaal vermogen, afhankelijk van het geselecteerde model
  • Batterij herladen tot 80% na 1 uur, volledig opgeladen na ongeveer 3 uur