Onze modellen

E-bikes van M1 Sporttechnik

logo M1 SporttechnikDe Duitse fabrikant M1 Sporttechnik maakt de beste en sterkste e-bikes van dit moment. Beterbike.nl is exclusief importeur en verkoper van deze e-bikes in Nederland.

DE SCHWABING: SPORTIEF & ELEGANT

Geruisloos stil en uiterst snel “zweeft” de SCHWABING door de steden. De uiterst precieze riemaandrijving zorgt voor een uniek rustige rijbelevenis. De ketting is onderhoudsloos. Oliën of invetten is niet meer nodig. En daarmee komen er ook geen lelijke vlekken meer op de rok of broek. Met dit stukje Duitse techniek mag u gezien worden. De perfectie is gewoon niet te onderscheiden!

DE STERZING

Op zoek naar de perfecte allround-fiets is er geen ontkomen aan de Sterzing. Zonder compromis in harmonie met de natuur de elementen beleven en de snelheid voelen. Overal, op ieder moment.

Grenzeloos verre bergdalen, mooie trails, eindeloze bergpanorama’s én vloeiend beroepsverkeer. De Sterzing is alle situaties de baas en geeft steeds de indruk het juiste vervoermiddel te zijn. Door de klassiek-moderne kleur gaat u stijlvol op weg naar het werk, maar oogt de bike minstens zo sportief op adembenemende bergtrails.

De Zell

Op zoek naar de perfecte allround-fiets is er geen ontkomen aan de Zell. Zonder compromis in harmonie met de natuur de elementen beleven en de snelheid voelen. Overal, op ieder moment. Deze totaal nieuw ontwikkelde e-bike van M1 Sporttechnik is beschikbaar vanaf voorjaar 2018.

De Sterzing en de Zell zijn leverbaar als de Sterzing CC en de Zell CC, cross-country mtb’s, en als de Sterzing GT en de Zell GT, grand tour: de stadsvariant met extra’s als bagagedrager, verlichting en spatborden.

"Je weet niet wat je meemaakt, die acceleratie!"

DE SPITZING: POWER IN HET KWADRAAT

Grote kracht eist een sterk design. De SPITZING en de SPITZING PLUS zijn daarom gemaakt met de modernste techniek en een tot in detail bedacht koolstofframe. Opvallende, hoekige buizen nemen de krachten van de 120-Nm-krachtbron optimaal op en zorgen voor een hoge stijfheid. Alle verdere highend-componenten zoals het dynamische chassis, het remsysteem of de nauwkeurige versnellingen zijn zorgzaam op elkaar afgestemd en nauwkeurig verwerkt.

Waar anderen moeten opgeven, is de SPITZING thuis. Van ondoordringbare bospaden tot extreme steile passages kan hij alle uitdagingen in het ruwe terrein aan. Voor iedereen die zichzelf graag op losse bodem of grond wil bewijzen, hebben wij de SPITZING PLUS ontwikkeld. Met de nieuwe bandengrootte 650B+ is het de perfecte combinatie van mountainbike en fatbike. Perfect voor ieder terrein: van sneeuwveld tot woestijnduin.

DE SPITZING WORLD-CUP EDITION

Indrukwekkende specs: R-PEDELEC: 850 W, 75+ KM/H MAXIMAAL KOPPEL: 120 NMHIGH-CARBON FRAME 650B

Smalle kronkelige beklimmingen, steile afdalingen, grind, rotsen en puin: er zijn zoveel mooie trails, maar je moet ze wel kunnen vinden en bereiken. De SPITZING WORLD-CUP EDITION biedt voldoende reserves om over nieuwe paden te knallen en onbekende landschappen te ervaren. De SPITZING WORLD-CUP EDITION laat je altijd wat nieuws ontdekken!

De Spitzing Evolution

De SPITZING EVOLUTION combineert het chassis van de SPITZING (met maar liefst 160 mm veerweg) met de 650+ banden van de SPITZING PLUS. De combinatie van een 25% lichter frame met geoptimaliseerde geometrie en de nog lichtere batterij met dezelfde capaciteit (tot 1050Wh) zorgt ervoor dat de bestuurder geen limieten kent. Niet bij het klimmen, niet bij downhillen.

Dankzij reductie en plus-banden kunnen zelfs de steilste paden nog speelser worden beklommen. De volledig geveerde technologie in het ontwerp van de gewichtsbesparende split-tube biedt het beste rijcomfort en de beste tractie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beste carbon, de hoogste framesterkte, maximaal 920W vermogen en een 120Nm krachtig koppel.

Een fiets voor experts met het ontwerp voor kenners. Hij is uitgerust met zorgvuldig op elkaar afgestemde hoogwaardige componenten zoals DT-Swiss wielen, Magura MT5e-remmen en high-speed sensortechnologie. De koppelsensor, die het motorvermogen regelt op basis van de pedaalkracht en de geselecteerde rijmodus, biedt ondersteuning tot maximaal 550% voor trappen. Dit is de nieuwe weg van de SPITZING EVOLUTION: in de voorhoede van de ontwikkeling van e-bikes.

De Spitzing Evolution WORLD-CUP EDITION

Deze nieuwe SPITZING EVOLUTION WORLD-CUP EDITION is het neusje van de zalm van de nieuwe generatie e-bikes. Gebaseerd op de bewezen geometrie en techniek van de originele SPITZING is de EVOLUTION WORLD-CUP EDITION meer dan een klasse vooruit. Geen compromissen. Pure power.