Onze modellen

E-bikes van M1 Sporttechnik

logo M1 SporttechnikDe Duitse fabrikant M1 Sporttechnik maakt de beste en sterkste e-bikes van dit moment. Beterbike.nl is importeur en verkoper van deze e-bikes in Nederland.

"Je weet niet wat je meemaakt, die acceleratie!"

De Spitzing Evolution

De SPITZING EVOLUTION combineert het chassis van de SPITZING (met maar liefst 160 mm veerweg) met de 650+ banden van de SPITZING PLUS. De combinatie van een 25% lichter frame met geoptimaliseerde geometrie en de nog lichtere batterij met dezelfde capaciteit (tot 1050Wh) zorgt ervoor dat de bestuurder geen limieten kent. Niet bij het klimmen, niet bij downhillen.

Dankzij reductie en plus-banden kunnen zelfs de steilste paden nog speelser worden beklommen. De volledig geveerde technologie in het ontwerp van de gewichtsbesparende split-tube biedt het beste rijcomfort en de beste tractie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beste carbon, de hoogste framesterkte, maximaal 920W vermogen en een 120Nm krachtig koppel.

Een fiets voor experts met het ontwerp voor kenners. Hij is uitgerust met zorgvuldig op elkaar afgestemde hoogwaardige componenten zoals DT-Swiss wielen, Magura MT5e-remmen en high-speed sensortechnologie. De koppelsensor, die het motorvermogen regelt op basis van de pedaalkracht en de geselecteerde rijmodus, biedt ondersteuning tot maximaal 550% voor trappen. Dit is de nieuwe weg van de SPITZING EVOLUTION: in de voorhoede van de ontwikkeling van e-bikes.

De Spitzing Evolution WORLD-CUP EDITION

Deze nieuwe SPITZING EVOLUTION WORLD-CUP EDITION is het neusje van de zalm van de nieuwe generatie e-bikes. Gebaseerd op de bewezen geometrie en techniek van de originele SPITZING is de EVOLUTION WORLD-CUP EDITION meer dan een klasse vooruit. Geen compromissen. Pure power.