100% CARBON

Of het nu ’s avonds door de spits is of ’s middags door het park. Op het zadel van een SCHWABING is cruisen altijd ontspannen, zelfs als het wild is in de stedelijke jungle.

Geen compromissen meer: ​​geniet van 100% stad en 100% rijplezier. Het unieke frame van 100% carbon combineert vorm en functie perfect, waardoor zowel de e-bike als de bestuurder een aangename lichtheid hebben.

10 jaar garantie

De fabrikant M1 Sporttechnik biedt de mogelijkheid om de garantie op het carbon frame van uw fiets uit te breiden tot maar liefst tien jaar! Voor deze extra garantie op het carbon frame leest u hier meer.

TECHNOLOGIE

Tijdens het biken klopt het hart graag sneller. Hoe snel precies? Meet het gewoon met een borstsensor. Uw e-bike wordt zo een fitnessapparaat dat niet alleen zijn eigen, maar ook uw prestaties toont.

En ‘connectiviteit’ biedt veel meer. Het verbindt je met de wereld. GPS-navigatie, routes downloaden en delen met vrienden? Verbind eenvoudig de boordcomputer via Bluetooth met uw smartphone. Op deze manier kunt u gemakkelijk de navigatiefuncties op uw smartphone gebruiken.

Of laat je afdrijven. Met de datalogger kunt u uw routes opnemen en opnieuw beleven via de app. Uw verzamelde routegegevens kunnen worden opgeslagen op USB-apparaten, bekeken op een pc of mobiele telefoon en gedeeld met vrienden. En om onderweg niets te missen ontvangt u meteen een melding wanneer u gebeld wordt of een bericht ontvangt.

Met ‘Connectivity’ houd je al het belangrijke in het oog: voor, na, maar vooral tijdens je e-bike-ervaring.

Overigens is de boordcomputer beschikbaar als update voor elke SPITZING en SCHWABING (achterwaarts compatibel, d.w.z. dat de boordcomputers van vandaag via plug-and-play kunnen worden vervangen door de nieuwe, gekleurde).

Specificaties

  • Materiaal voor meer creatieve vrijheid
  • Toray High Modulus Fibers
  • 3k vezels