De meest exclusieve e-bike bij Masters of LXRY

Van 7 t/m 11 december 2017 staat Beterbike.nl op de beurs Masters of LXRY in de Rai Amsterdam.

Elektrische fietsen worden steeds populairder in Nederland. Niet alleen vanwege de snelheid en gemak, maar ook vanwege het milieu. Maar waar LXRY ook op let is natuurlijk het design en de kwaliteit. Beterbike.nl, de Nederlandse importeur en leverancier van  e-bikes van M1-Sporttechnik biedt het allemaal. De e-bikes zijn sterk, exclusief en van goede kwaliteit.

E-BIKE

M1-Sporttechnik e-bikes zijn van high modulus carbon gemaakt en zijn uniek ten opzichte van de ‘reguliere en standaard’ elektrische fietsen. Het ontwerp, techniek, design en onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Deze elektrische fietsen worden ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd in Duitsland. Daarnaast zijn ze leverbaar in drie uitvoeringen, voor zowel man en vrouw met ieder een eigen toepasbaarheid: STAD “Schwabing”, TOUR “Sterzing” of MTB “Spitzing”. Iedere uitvoering is naar keuze 25, 45 of 60+ km per uur. Ook zijn ze uitgerust met aandrijftechniek waarvan de trapas een koppel levert van maar liefst 120 Newton. Iedere uitvoering is naar keuze met een hoog vermogen accu van 815 tot 1015 Watt.

MASTERS OF LXRY 2017

Benieuwd naar een proefrit of persoonlijk advies? Bezoek dan de stand van Beterbike.nl voor een kennismaking met de bijzondere elektrische fietsen. Beterbike.nl is exposant tijdens Master of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de RAI Amsterdam.

Zie ook https://lxry.nl/e-bike-beterbike