Nieuw: de Spitzing EVOLUTION

Ontdek deze nieuwe krachtpatser in onze stal: de SPITZING EVOLUTION. Geëvolueerd uit de Spitzing en de Spitzing PLUS. Lichter, sterker, zuiniger en met dikkere banden. Alles leidt tot meer fun tijdens het klimmen én dalen!

DE SPITZING EVOLUTION combineert het chassis van de SPITZING (met maar liefst 160 mm veerweg) met de 650+ banden van de SPITZING PLUS. De combinatie van een 25% lichter frame met geoptimaliseerde geometrie en de nog lichtere batterij met dezelfde capaciteit (tot 1050Wh) zorgt ervoor dat de bestuurder geen limieten kent. Niet bij het klimmen, niet bij downhillen.

Spitzing EVOLUTION Pedelec vrijstaand

Dankzij de ondersteuning en de bredere plus-banden beklim je met veel plezier zelfs de steilste paden. De volledig geveerde technologie in het ontwerp van de gewichtsbesparende split-tube biedt het beste rijcomfort en de beste tractie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beste carbon, de hoogste framesterkte, maximaal 920W vermogen en een 120Nm krachtig koppel.

Een fiets voor experts met het ontwerp voor kenners. Hij is uitgerust met zorgvuldig op elkaar afgestemde hoogwaardige componenten zoals DT-Swiss wielen, Magura MT5e-remmen en high-speed sensortechnologie. De koppelsensor, die het motorvermogen regelt op basis van de pedaalkracht en de geselecteerde rijmodus, biedt ondersteuning tot maximaal 550% voor trappen.

Lees meer over de SPITZING EVOLUTION.