Deze e-bikes rijden perfect, ook zonder ondersteuning!

Wij zijn beiden trotse eigenaren van een Spitzing Plus van Beter Bike. Wij zijn ervaren toerfietsers en hebben inmiddels ook ervaring met de e-bikes die we gekocht hebben bij Tonnie van der Heijden in Gerwen. Wij rijden onze tochten al bijna een half jaar met veel plezier op de Spitzing Plus. Deze e-bikes rijden perfect, ook zonder ondersteuning. Een echt Duits topproduct.

Smalle bospaadjes, zanderige karresporen, steile hellingen, fraaie afdalingen, voor onze e-bikes maakt dat allemaal niet uit. Zelfs met een hondenkar van ca. 60 kg achter de e-bike lijkt elke steile berg gewoon op een vlak wegdek. De stabiele e-bike rijdt comfortabel op elk soort wegdek. Is het slecht weer? Dan klik je er voor en achter eenvoudig een spatbordje op en fietsen maar… Een afstand van 120 kilometer of meer, geen enkel probleem.

We zijn met ons tweetjes ontvangen op de fabriek van M1-Sporttechnik in München en zijn daar door de technici rondgeleid. Deze e-bikes zijn uitgerust met een soepele versnelling en met een krachtige motor om stil van te worden.

Riet en Piet Boeien uit het Brabantse Riethoven