Mijn SUPER e-bike: de Sterzing GT

Al menig jaar ben ik fervent sporter. Een ritje van 120 kilometer op een racefiets doe ik met veel plezier. Een paar maanden geleden kwam ik tot de conclusie dat ik graag iets nieuws wilde, sportief maar toch met wat extra snelheid. Ik dacht in eerste instantie dat elektrische fietsen voor ouderen zijn, ik wilde niet op zo’n oubollige elektrische fiets gezien worden.

Het was al snel duidelijk, ik wilde iets stoers, flitsends en snels, een supersonische mountainbike. Verschillende elektrische fietsen gezien en erop gereden, maar niets voldeed aan mijn wensen. Niets leek op de supersonische mountainbike die ik in gedachte had. Tot ik in contact kwam met Tonnie van der Heijden uit Gerwen. Hij liet mij de Mercedes onder de e-bikes zien, te weten de Sterzing GT, in één woord super. Ik kreeg van Tonnie van der Heijden de Sterzing GT een aantal dagen op proef. Ik wilde die e-bike niet meer terugbrengen. Uiteindelijk heb het toch maar gedaan omdat de leen-Sterzing een gele was en ik per sé een blauwe wilde. De prijs is stevig, maar daarvoor krijg je ook iets unieks. Na de bestelling heb ik slechts een paar weken moeten wachten voordat ik mijn blauwe e-bike kon ophalen.

Inmiddels fiets ik iedere dag naar de sportclub, meestal met de ondersteuning op stand 2 of 3. Ook bij slecht weer en in het donker is het leuk om met deze Sterzing GT te rijden. De verlichting is geweldig en de lamp gaat steeds sterker branden naarmate het donkerder wordt. Ik heb een geweldige aankoop gedaan met mij Sterzing GT. Ik hoop er nog lang mee te kunnen rijden. Blij en flitsend op mijn blauwe e-bike op weg naar de sportclub of naar een andere bestemming: SUPER!

Inge Fransen